Not known Details About китайските ПЧИКак се стигна до там, че да притежаваш хартийки се оказа по-ценно от това да притежаваш знания?

Гърците отказват да работят за жълти стотинки и са решили да попречат на всеки който е съгласен да работи за без пари, единствено в името на финансовата стабилност, да упражнява своя труд. Ние всички знаем как доскоро същият този гръцки народ, човек по човек се редеше пред клоновете на германски и френски банки, да си купува подводници, танкове, самолети и други насъщни потребителски стоки, а сега когато дойде време да ги плаща роптае, че

Не съжалявайте бедните, радвайте им се – те са гаранция за нашето щастие. Ние знаем, че за да бъдем щастливи, а народът доволен, дори и при оскъдица, необходимо е голямото мнозинство да остава както невежо, така и бедно. Знанията разширяват и умножават техните желания, а колкото по-малко човек желае, толкова по-лесно могат да бъдат задоволени неговите потребности.

Другари! Всеки ден вие ставате свидетели на самоубийствата на хора, останали извън обществото, изгубили работата си, бъдещето си, смисъла на живота си, защото не били достатъчно конкурентноспособни, превърнали се в ненужни, излишни за капиталистическата машина за трупане на печалби. Това ли е обществото, в което желаете да живеете?

и това им е малко – те желаят вашата смърт и смъртта на децата ви, на всичките ви роднини. Само така ще можете да се отървете от дълговете си.

Разумът на младежта е подкупен от първичното, от инстинктивното, от скотското и отдалечен на светлинни години от човешкото. От удоволствието на мисленето, от изживяването на откритието, от емоцията и бурните чувства на борбата за справедливост, от пълнотата на живота на революционера.

Как се случи така, че в епохата на най-бурното развитие на науката и техниката, когато физическият човешки труд става все по-малко необходим, когато машините са на път да изместят човека от всяка една дейност свързана с физическо усилие, когато има излишък от хранителни продукти и всякакви битови стоки, как се случи така, че именно в този век на прогреса, голяма част от човечеството се оказа излишна, превърна се в тежест на системата?

Те се провеждат изцяло в услуга на различни икономически интереси, най-вече за да се “демократизира” достъпът до полезните ресурси на “демократизираната” държава, така че заинтересованата страна да може да ползва съответната държава като суровинна база. Най-често сделката е суровини срещу демокрация. Затова не е чудно, че една част от населението на въпросните държави, да не кажем по-голямата, приема демократичните сили като колонизатори и завоеватели и води упорита борба срещу тях.

П-П: Лично на запитването на оркестър “Климатик” за ползване на правителствения Еърбъс по повод турнето по представянето на новия им албум “Ромска интеграция” ги уведомяваме, че тъй като тяхното искане влиза в графа спешни по т.

Десетки беззащитни банкови учереждения и изоставени на произвола на съдбата търговски центрове, паднаха жертва в неравната борба между

Защо банките имат правото да определят едностранно и непрозрачно лихвите по кредитите с които ни заробват, и да ги вдигат когато си поискат, без да е нужно да дават каквито и да е обяснения на клиентите си, единствено в името на собственото си оцеляване, а отделният човек да е длъжен да се съобразява с тези решения правещи невъзможно неговото собствено оцеляване? Кое е по-важно да оцелее, човечеството или лихварите?

– Начинът, самата структура на въпроса, който ми задавате, говори за вашата неубеденост в подобна възможност. Вие вече сте се предали. Обнадеждаващо би било, ако ме бяхте попитали как България да излезе от тази ситуация? Какво трябва да направим, за да излезе България от това положение? Така поставени, въпросите биха говорили за наличието на един дух, на едно желание за промяна на ситуацията.

Не на последно място, искам да благодаря за сътрудничеството на българските политици и граждани по такава важна тема, каквато е налагането на мира и демокрацията с военни средства по целия свят. Българският народ за more info пореден път се явява стожер на демократичните ценности и мира и е готов да се жертва в името на световния мир и просперитет, както е направил, когато е спрял първо сарацините, а после омаломощил и притъпил османското нашествие в Европа. Само истински борци за демокрация , разбиращи дълбоко в сърцата си същността на думите „свобода”, „ресурси” и „геополитика”, могат абсолютно безкористно, без да отдават и най-малкото значение на финансовото заплащане като стимул, да рискуват живота си в нашите мисии в Ирак и Афганистан, а надявам се в бъдеще и в Иран.

– Това са само думи. Думи, думи, думи. Думи, предназначени по-скоро за вътрешнополитическа употреба и приспиване на обществото. Ако всичко, което вашите управляващи говореха беше вярно, то действително при вас би трябвало да има наплив от чуждестранни инвеститори. Къде са?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Not known Details About китайските ПЧИ”

Leave a Reply

Gravatar